+48 77 439 77 29

Polityka Prywatności
Hotel Dębowe Wzgórze


Zasady ogólne

Udostępniając Państwu naszą stronę internetową, poniżej podajemy zasady gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania informacji uzyskiwanych za pośrednictwem naszej strony internetowej http://www.debowewzgorze.eu Przeglądając serwis internetowy Hotelu Dębowe Wzgórze w Pokrzywnej akceptujesz zasady zawarte w Polityce Prywatności znajdującej się na stronie. Każdą osobę wykorzystującą w jakikolwiek sposób serwis (lub jego część) Dębowe Wzgórze obowiązuje aktualna Polityka Prywatności.

Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności.
Nie sprzedajemy i nie udostępniamy osobom trzecim danych personalnych i adresowych użytkowników serwisu.

Dane osobowe

Wszystkie dane umieszczone w bazie hotelu będą traktowane jako poufne i nie będą udostępniane innym podmiotom. Dane te będą przechowywane i odpowiednio chronione przed dostępem do nich przez osoby do tego nieupoważnione, zgodnie z "ustawą o ochronie danych osobowych".


Administratorem Pani/Pana danych osobowych są

Hotel Dębowe Wzgórze w Pokrzywnej


W czasie korzystania z serwisów należących do Hotel Dębowe Wzgórze  możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza lub w inny sposób. Dane, o które będziesz proszony, to w większości przypadków imię i adres e-mail. W przypadku formularzy rezerwacji będziesz proszony o podanie pełnych danych osobowych.

Dane osobowe mogą być gromadzone przez Hotel Dębowe Wzgórze  również, gdy jest to niezbędne dla realizacji celu jak świadczeń usług w centrum SPA oraz określonego celu zgodnego z prawem (wypełnianie dokumentów księgowych, realizacja płatności, rozpatrywanie reklamacji, załatwianie kwestii spornych).


Podczas korzystania z witryny Hotel Dębowe Wzgórze  oraz wewnętrznej sieci internetowej social wi-fi możesz zostać poproszony o podanie swoich danych w formularzu. Posłużą one do korzystania z wewnętrznej sieci internetu bezprzewodowego, z niektórych części serwisu www, w tym do prenumeraty newsletter. Wypełniając wszelkiego rodzaju formularze, należy wyrazić zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów związanych z działaniem serwisu. Zaprenumerowanie newsletter należącego do Hotel Dębowe Wzgórze wymaga podania w odpowiednim formularzu swojego imienia i adresu e-mail. Pola te są obowiązkowe.

Uzyskane w ten sposób dane są dodawane do listy mailingowej. Adres e-mail jest niezbędny do tego, aby można było wysłać danemu czytelnikowi najnowszy newsletter.

Użytkownicy korzystający z serwisu Hotel Dębowe Wzgórze pozostają anonimowi tak długo, aż sami nie zdecydują inaczej, a także dokonując działań właściwych dla konkretnych części serwisu z którymi związana jest konieczność ujawnienia niektórych danych osobowych.

Jedynie uprawnieni pracownicy i osoby zajmujące się obsługą witryny Hotel Dębowe Wzgórze mają bezpośredni dostęp do danych osobowych użytkowników serwisu. Osoby uprawnione zobowiązane są do zachowania tych danych w ścisłej tajemnicy i uniemożliwienia dostępu osobom niepowołanym.

Każdy internauta, który poda swoje dane ma prawo wglądu do nich, edycji oraz ich usuwania.


Zamawianie usług

Subskrypcja newsletter i dołączenie do wewnętrznej sieci social wi-fi, wymaga podania adresu e-mail, na który będzie dostarczana elektroniczna prenumerata. Zastrzegamy sobie prawo do wysyłania prenumeratorom newsletter treści o charakterze zarówno komercyjnym jak i niekomercyjnym.

Prenumerata może zostać w każdej chwili przerwana przez kliknięcie na odpowiedni link zamieszczony w przesyłanym newsletterze.

Witryna Hotel Dębowe Wzgórze nie jest przeznaczona dla dzieci. W związku z tym nie zamierzamy zbierać danych osobowych od osób poniżej 16 roku życia i nie odpowiadamy za informacje zebrane od tej grupy wiekowej.


Bezpieczeństwo

Na niniejszej stronie internetowej podjęto stosowne kroki w celu zabezpieczenia podawanych na niej danych osobowych oraz w celu ich ochrony przed zgubieniem, nadużyciami, oraz dostępem, udostępnieniem, zmianą lub zniszczeniem bez zezwolenia. Prosimy jednak pamiętać, że żaden przekaz internetowy nie jest całkowicie bezpieczny i wolny od błędów. Zwłaszcza e-maile, przesyłane na i przez tę stronę, mogą być nie zabezpieczone.


Niezapowiedziane Wiadomości

Hotel Dębowe Wzgórze zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiada i które zgodziły się z Polityką Prywatności.

Pod pojęciem niezapowiedzianych wiadomości Hotel Dębowe Wzgórze rozumie informacje odnoszące się bezpośrednio do jego serwisu, usług i newsletter (np. zmiany, wewnętrzne promocje), niekomercyjne listy (np. życzenia) oraz informacje komercyjne, których rozsyłka została opłacona przez klientów Hotelu Dębowe Wzgórze.

Podmioty zlecające komercyjne mailingi nie mają wglądu w dane kontaktowe osób znajdujących się na listach adresowych Hotelu Dębowe Wzgórze.

Informacje komercyjne są filtrowane w stopniu w jakim jest to możliwe, ograniczana jest ich objętość i wysyłane są sporadycznie.




Linki do stron osób trzecich

Linki / przekierowania do stron internetowych innych podmiotów jeśli zostały zamieszczone w treści serwisu to wyłącznie dla wygody jego użytkowników. Hotel Dębowe Wzgórze nie ponosi odpowiedzialności za informacje podane przez właścicieli innych witryn, jak również za politykę ochrony prywatności innych podmiotów.




Wyrażenie zgody

Korzystanie z niniejszej witryny internetowej jest równoznaczne z wyrażeniem zgody na warunki przedstawione wyżej.

W przypadku pytań związanych z innymi aspektami prywatności – związanych z użytkowaniem prosimy kierować na adres e-mail: recepcja@debowewzgorze.eu



Pliki cookies

Strona internetowa www.debowewzgórze.eu  używa plików „cookies” w celu lepszego dostosowania się do potrzeb naszych użytkowników.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki internetowej oznacza akceptację dla stosowanych na stronie www.debowewzgorze.eu  plików „cookies”.

Czym są pliki „cookies”?

Pliki „cookies” są to małe pliki tekstowe zapisywane na urządzeniu końcowym użytkownika, służąe do identyfikacji przeglądarki użytkownika w trakcie korzystania z serwisu internetowego.
Za pomocą „cookies” dostarczane są administratorowi informacje statystyczne o ruchu użytkowników, aktywności użytkownika, sposobie wykorzystania strony. Pozwalają one na dostosowanie treści do preferencji użytkownika.

Dla Państwa wygody strona www.debowewzgorze.eu używa plików "cookies" i podobnych technologii  m.in. po to, by dostosować się do potrzeb użytkowników w celach reklamowych i statystycznych.

Pliki "cookies" stosowane na stronie www.debowewzgorze.eunie przechowują żadnych danych osobowych.

Po co korzystamy z plików „cookies”?

- dostosowujemy zawartość stron internetowych do preferencji użytkownika,

- tworzymy statystyki, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy strony z niego korzystają, co umożliwia ulepszanie jego struktury i zawartości,

- utrzymujemy sesję użytkownika strony (po zalogowaniu), dzięki której nie musi on na każdej podstronie ponownie wpisywać loginu i hasła,

- pliki „cookies” wykorzystujemy do odczytywania i analizowania statystki między innymi z Google AdWords, Analytics,

- w sondach/ankietach blokujemy możliwość wielokrotnego oddania głosu.

Poziom ochrony przed "cookies" ustawia się w każdej przeglądarce.

Poziom ochrony "cookies" można ustawić w swojej przeglądarce internetowych – aż do całkowitego blokowania plików "cookies". Zwiększa to poziom bezpieczeństwa i ochrony danych, ale może także uniemożliwić niektóre funkcje strony.

Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych jest tutaj lub w sekcji „Pomoc” w menu przeglądarki internetowej.



Jeżeli nie wyrażają Państwo zgody na wykorzystywanie plików „cookies” w wyżej opisany sposób, prosimy o ich wyłączenie w ustawieniach przeglądarki internetowej lub nie korzystanie z serwisu internetowego 

Zachęcamy do regularnego sprawdzenia jej treści, w szczególności przed dokonaniem rezerwacji w
Hotelu Dębowe Wzgórze

[ ZAMKNIJ, OK ]

Strona używa ciasteczek (cookies). Wyrażam zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami mojej przeglądarki. Zgadzam się, zamknij tą informację.